Unikátne bývanie v práve skolaudovaných mestských vilách Wachtmeister

Mestské Vily Wachtmeister predstavujú vysoký štandard bývania pre tých, ktorí si cenia kvalitu, súkromie a bezpečnosť. Tento uzavretý areál, situovaný na Suchej ulici v najtichšej časti bratislavskej Koliby, ponúka jedinečné rodinné domy s nádychom vidieka, zároveň však v pohodlnom dosahu prírody aj centra mesta Bratislavy. Táto rezidencia, pozostávajúca z piatich budov, ponúka širokú škálu luxusných možností bývania, od bytových domov až po rodinné vily.
 

Každá jednotka je navrhnutá s ohľadom na maximálne pohodlie bývania. S vlastnými predzáhradkami a priestrannými terasami, ktoré umožňujú realizáciu súkromného strešného wellness, projekt Wachtmeister zabezpečuje vysoký životný štandard. Byty sú momentálne v predaji v stave "white walls", čo dáva budúcim majiteľom voľnosť prejaviť svoju tvorivosť, a vytvoriť si bývanie svojich snov. Súčasťou ceny bytu je tiež návrh interiéru od renomovanej bratislavskej dizajnérskej spoločnosti BLZK architekti, ktorá poskytuje možnosť dokončenia bytu na kľúč.
 


Nezmeškajte jedinečnú príležitosť stať sa súčasťou tohto exkluzívneho, práve skolaudovaného rezidenčného projektu. V súčasnosti máme k dispozícii už len posledné 3 voľné byty


Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať

 

Nepremeškajte ponuku