Výstavba Wachtmeistru postupuje, čoskoro začnú rásť nadzemné podlažia

V lukratívnej lokalite na Kolibe sa spúšťa realizácia jedného z rezidenčných projektov v Bratislave. Developer spoločnosť Sucha 4 s.r.o., ohlásil štart výstavby mestských víl, ktoré sa nachádzajú v pomerne skrytých uličkách pomedzi zástavbu luxusných domov.

Po ukončení prípravných prác v januári sa už oficiálne pracuje na výstavbe projektu Wachtmeister. Postupne sa realizujú základové dosky jednotlivých objektov a očakáva sa že v priebehu mesiaca apríl už pôjdu do realizácie aj nadzemné podlažia. Pozitívnou správou je, že výstavba ide presne podľa harmonogramu.

 

Bude sa jednať o jedinečné rodinné domy ktoré ležia v najtichšej časti bratislavskej Koliby s nádychom vidieka, na skok do prírody ale aj do centra mesta.

Rezidenciu budú tvoriť tri mestské vily, v každej z nich majú byť tri byty, v podzemí vlastná garáž so šiestimi parkovacími státiami a pivnicami. Ďalšími stavbami budú dvojdom a samostatný rodinný dom s parkovaním na povrchu.

 

Zástupca realitnej kancelárie FEDORS GROUP, ktorá je zároveň exkluzívnym predajcom projektu Pavol Segéň hovorí, že záujem o bývanie v projekte Wachtmeister je vysoký. „Predaj bytov sa vyvíja veľmi pozitívne a registrujeme záujem či už o menšie alebo aj väčšie byty v projekte. Ľudia predovšetkým reagujú na byty s predzáhradkami. Postupne oslovujeme početnú databázu klientov. K dnešnému dňu máme rezervovanú polovicu bytov v projekte a s ďalšími záujemcami sme v procese rokovania.“

 

Úspech projektu je založený predovšetkým na kombinácii dobrej polohy, komorného prostredia, dostupnosti do mesta, prítomnosti príjemných verejných priestranstiev nezaťažených automobilovou dopravou, ceny a v neposlednom rade aj architektúrou angažovania popredného architekta I.Skočeka pre veľmi náročného klienta. 

 

Fedors Group v spolupráci s developermi momentálne pripravuje predaj niekoľkých ďalších projektov vo viacerých atraktívnych lokalitách Bratislavy. Niektoré prídu na trh v druhej polovici tohoto roka, niektoré v úvode toho budúceho. Ostávame verní komorným projektom s kvalitnou architektúrou a kvalitným prevedením. Jednoznačne pôjde o projekty s veľkou pridanou hodnotou pre klientov ktorí sa rozhodnú pre kúpu bytu. 

 

Klientov našej internej databázy budeme informovať určite v predstihu, aby sa v prípade záujmu vedeli rozhodnúť ešte pred uvedením projektu na trh.

 

 

 

Nepremeškajte ponuku