Rovinka rozširuje počet obytných projektov, ďalší sa buduje pri obchodnom centre

 

Mestská časť Rovinka sa rozrastie. V susedstve obchodného centra, kde sa okrem iného nachádzajú potraviny Billa práve vyrastá rezidenčný obytný projekt Relax Rovinka, ktorý pozostáva z troch bytových domov. Tieto tri 4-poschodové bytové domy sú pred dokončením hrubej stavby. Ukončenie celého projektu je plánované koncom roka 2022.

 

Fedors Group spustil predaj novovznikajúceho obytného projektu Relax Rovinka v čoraz obľúbenejšej lokalite len na skok od Bratislavy. Tento projekt kombinuje atraktívne štartovacie bývanie pre jednotlivcov a dvojice s pekným verejným priestorom, vonkajším a garážovým parkovaním a kompletnou občianskou vybavenosťou v priamom susedstve. Bonusom pre obyvateľov tohto projektu bude špičkové fitness a wellness centrum vzdialené 50 metrov.

 

Tieto tri bytové domy ponúkajú 56 výborne dispozične riešených 1- a 2-izbových bytov. Väčšina bytov obsahuje balkóny o rozlohe do 3,6 m2, pričom prízemne byty dopĺňajú vlastné predzáhradky s plochou až do 103 m2. Parkovanie v tomto projekte je riešené podzemnou garážou, kde sa nachádza 69 parkovacích miest, alebo je k dispozícií na výber z 38 vonkajších parkovacích státí.

 

,,V rámci tohto projektu sa úspešne vypredali prvé tri etapy bytových domov. Preto developer pokračuje a do predaja sa dostali ďalšie tri bytové domy, ktoré predstavujú 4., 5. a 6. etapa projektu. Cenová politika v rámci tohto projektu je veľmi atraktívne nastavená, nakoľko ide o cenovo najvýhodnejšie byty v Rovinke. Zároveň chcem vyzdvihnúť aj skutočnosť, že etapa číslo 4, 5 a 6 sú kvalitatívne na vyššej úrovni, ako prvé etapy, čo v kombinácii so skvelou polohou projektu vzbudzuje veľký záujem klientov“, poznamenal Oliver Pravda, ktorý je manažérom tohto projektu. 

 

Klienti tiež oceňujú fantastickú dopravnú dostupnosť do Bratislavy, pretože priamo z projektu Relax Rovinka sa dostanete na Bajkalskú ulicu cez novovybudovanú diaľnicu D4R7 do 10 minút aj počas dopravnej špičky. Prístup k tomuto projektu je priamo z hlavnej cesty v obci, avšak byty sú v dostatočnej vzdialenosti od hlavnej cesty, čo znamená pokoj a ničím nerušené bývanie.

 

Neprehliadnite našu ponuku bytov:

https://www.fedorsgroup.sk/developerske-projekty/relax-rovinka

 

Nepremeškajte ponuku